*Meno: Patricia
*Nickname: Patka3
*Jak si prišiel k tomuto Nicku: ja som ho vymyslela
*Predošlé nicky : nemám
*Vek: 19
*Mesto: Trnovec nad Váhom
*Štát: Slovensko
*Záujmy: hudba, tanec
*Výška:170 cm
*Váha: 55 kg
Oblúbenosti...
*Skupina: Black Eyed Peas
*Spevák/čka: Christina Aguilera
*Pesníčka: Dirrty
*Herec/čka: Wentworth Miller
*Film: Rush Hour, horory, komédie
*Seriál: Prison Break
*Pitie: všetko čo sa začína na či.. či vodka, či hruška..
*Jedlo: vyprážaný syr s hranolkami
SA:MP...
*Ako som sa dostal k SA:MP brat s tým začal a zaujalo to aj mňa:
*Kolko hráš SA:MP: asi pol roka
*Tvoja Clan história: žiadna
*SA:MP priatielia: fúúú Bsk, BLWD, atď okrem takých soplavých detičiek
*SA:MP kokoti: eempty, Mišo1996 a im podobní
*Kdo je/bol podle mě nejlepší hráč (skill) SA:MP a prečo: Brutaler, Bsk_Cingo, Bsk_BeLo lebo sú prote super a sexi
*Oblúbený SA:MP Clan: BLWD a Bsk
*SAMP clan ktorý neznášam: DropDead clan
*Clan do ktorého si sa chcel/m dostať: som spokojná sama so sebou
*Lepší skill na dialku/blízku?: aj aj
*Oblúbený server: netopeer
*Oblúbené vozdilo: Flash
*FPS s akým hráš: 60
Bsk...
*Kdo je/bol podla mna nejlepší člen Bsk a prečo: Bsk_BeLo
*Čo na Bsk obdivujem: sú ústretoví, pomôžu pri finančnej kríze, pri psychickom nátlaku
*Čo na Bsk odsudzujem: sú dokonalí
*Čo by som chcel na Bsk zmeniť: ale BeLo mohol by si si ostrihať už to háro
*Páči sa ti Bsk web ?: áno, ale môjmu bratovi tie ženy ešte viac
Kráása paťuš Hlavne to : "či hruška..." v tom ta unávam ;D
Dalej pekné že sa ti páči clan Bsk aj napriek názvu
A že si to ty ostrihám sa aj pre teba :P
friend Kevin is my pet cat. cowgirl halloween costumes Along with caring for Kevin, my lifestyle was all on myself I do skinny plenty of? My hair appears gorgeous halloween costumes kids? For your up coming audition, I did Inexpensive jimmy choo sneakers thoroughly ready? I feel I actually have to transfer from their consideration to others. adult disney costumes I made a decision to volunteer vampire costumesadult women halloween costumes . Every single Monday, I'll place on inexperienced corduroy Affordable jimmy choo sneakers overalls, Lingerie Costumes arrived on the foods aid stations. With the corner of Wilson Road, I often found a homeless sat in the wheelchair catwoman costume , sports Costumessexy Corsets he was fifty decades ancient, donning a crimson shirt and shorts, sitting down Affordable jimmy choo sneakers quietly in a very wheelchair, looking at. He by no means disturbs pedestrians, only when people today set the cash into
Depending about the celebration, you might be intending to present your family member or buddy with among the Christian greeting cards [url=http://www.if costumes.com/Hippi e-Costumes.html]gu y halloween
your notebook or laptop computer or computer system? Uncover oneself a selling price reduction within the world wide web. If it can be commonly Christian Louboutin Sandals Sneakers at promoting value
Australia Actual! Moon Boots Account Moon Boots account Sea While snow boots and winter season boots are intended at any given time [url=http://www.if costumes.com/Sport s-Costumes.html]sp orts Costume[/